Skip to main content

Til den gravide

Hvordan kan vi skabe værdi for dig som gravid?

“I Danmark har 91% af de gravide, som har deltaget i et lignende projekt, været overordnet tilfredse med projektet og hele 94% har oplevet færre bekymringer i deres graviditet”.

Hvis din virksomhed tilbyder en erhvervsjordemoder ordning er der flere fordele for dig som gravid. Erhvervsjordemoderen fungerer ikke kun som en sparringspartner for din virksomhed, men også for dig som gravid. Vi har din oplevelse i fokus og vi tilbyder dig en tæt dialog med din egen personlige jordemoder. 

Vi ønsker at skabe større tryghed for dig i din graviditet. Vi tilbyder de samme jordemoder konsultationer som i det offentlige sundhedssystem forskellen hos os er, at du løbende kan tage kontakt til os, såfremt du har brug for faglig sparring. 

Erhvervsjordemoderen tager hånd om fædrene

Vi har fokus på fædrene, da de spiller en stor rolle i den gravides trivsel”

Mange fædre oplever, at der kun er fokus på den gravide i det danske sundhedssytem. De føler sig oversete i sådan et livsændrende forløb, som en graviditet er for begge parter. Fædrene tager også aktiv del i graviditeten og de sidder ofte inde med en masse spørgsmål, følelser og tvivl. De kan derfor have brug for faglig sparring med en jordemoder og det kan vi tilbyde hos Erhvervsjordemoderen.