• 3D / 4D Scanning

    Få en helt ny oplevelse af jeres barn
  • 3D / 4D Scanning

    Få en helt ny oplevelse af jeres barn
  • 3D / 4D Scanning

    Få en helt ny oplevelse af jeres barn
3D / 4D Scanning

Få en helt ny oplevelse af jeres barn

En 3D/4D scanning er en helt ny oplevelse af din baby. Den giver jer mulighed for, at få et kig ind til den lille i maven. Måske kan vi kan se genkendelige træk fra far eller mor, og hvis vi er heldige, se baby smile, gabe eller sutte på sin hånd. Sekvenserne giver et nyt indblik i barnets verden. Vi scanner barnet fra alle mulige vinkler og forsøger også at få billeder af hænder og fødder. Hvis muligt laver vi 4D sekvenser, hvor vi ser baby bevæge sig. Vi laver vækstberegning og hører det lille hjerte slå. Ønsker I at kende kønnet, kigger vi naturligvis også på det. 

Hvis den lille ikke er i sit fotogene hjørne, og vi mod forventningerne ikke opnår tilfredsstillende billeder, får i selvfølgelig en ny gratis scanning. Denne garanti gælder frem til uge 31+6.

Hvis moderkagen ligger foran barnet, anbefales det, at du vælger denne scanning i ugerne 26-27.

Basispakken:

Pakken til jer, der vil have et ekstra lille kig ind til baby. Vi laver vækstmåling, kigger efter kendte træk og hører den skønne hjertelyd. Kender i ikke allerede kønnet på barnet kan vi naturligvis også afsløre det. Med hjem får du printede billeder, og billederne overført til til din telefon

Tid: 30 min.

OBS: Garanti for genscan

Favoritpakken:


Vores mest populære 3D scanning giver Jer mulighed for, at se barnet på en helt ny måde. Vi tager os god tid til at scanne barnet, kigger efter et smil, og hører det lille hjerte slå. Vi laver vækstmåling og finder kønnet undervejs, hvis I ønsker det.
Billederne bliver printet til dig med det samme, og I får billeder overført til telefonen.

Tid: 45 min. 

OBS: Garanti for genscan og mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Luksuspakken:


Her får I lidt ekstra af det hele. Vi har skruet op for tiden, så du kan nyde synet af dit skønne barn i 45 minutter og får en konsultation efterfølgende. Vi laver vækstberegning, og hører den fantastiske lyd af barnets hjerte. Vi tager god tid til at kigge efter kendte ansigtstræk, og forhåbentlig får vi et lille smil med på vejen. Scanningen afsluttes med en konsultation, hvor vi snakker om det I har på hjertet, kontrollerer blodtryk og urin hvis I ønsker.
Med hjem få I printede billeder og får overført billeder til telefonen.

Tid: 60min.

OBS: Garanti for genscan, og mulighed for tilskud via Sygeforsikring Danmark.

3D/4D Scanning

HD Live/naturlig 3D/4D

Hos ”Den lille jordemoder” scanner vi både i almindelig 3D men også i HD Live/naturlig 3D. Der veksles mellem de to typer alt efter hvordan, barnet præsenterer sig.

Det optimale tidspunkt for denne type scanning afhænger af flere ting og kan udføres gennem en længere periode af graviditeten. Da vi hos Den lille jordemoder gerne vil gøre vores bedste for at give Jer de bedste billeder med hjem anbefaler vi, at I kommer i ugerne 25-30.
Ligger moderkagen foran (altså ud mod maven) anbefales det, at I kommer i uge 26 eller 27.