Om Den lille Jordemoder


Om den lille Jordemoder

Den lile jordemoder er en jordemoderklinik med fokus på gravide og de behov, der kan opstå i graviditeten. Den lille jordemoder er en del af SIlkeborg jordemoderhus ApS.
Klinikken er ejet og drevet af jordemoder Mona Bindner, der har erfaring indenfor flere aspekter i jordemoderfaget.

  • Arbejdet på fødegangen
  • Obstetrisk ultralydsscanning
  • Massage til gravide
  • Uddannet indenfor akupunktur
  • Følger løbende relevante kurser for være opdateret på nyeste viden
  • Mona vil altid gøre sit bedste for, at give jer den bedste oplevelse

Vores kerneværdier

Hos Den lille jordemoder er det essentielt at yde det bedste i forhold til lige netop jeres behov. En af grundværdierne er, at der skal være tid. Tid til at få et ordentligt kig på jeres barn. Tid til at snakke om det, der ligger jer på sinde. Høre hvordan det går med graviditeten, give gode råd og vejledning. Hos Den lille jordemoder tager vi udgangspunkt i de anbefalinger der ligger indenfor svangreområdet og vil derfor kunne rådgive ud fra dette.

Tillid og tryghed er hos Den lille jordemoder to meget vigtige punkter, som man, efter vores opfattelse, ikke opnår på kort tid. Derfor er der til alle de ydelser vi tilbyder afsat god tid. Når vi til en scanning kigger ind til baby, tager vi os god tid til at forklare, hvad det er vi ser på skærmen. Det er vigtigt for os, at I går ud af døren med en god oplevelse bag jer. Dette betyder dog ikke, at prisen er skruet op - tværimod. Det skal være muligt for alle at få et kig ind til baby - en behagelig og afslappende graviditetsmassage eller hvad der nu står højest på ønskelisten - alt sammen til rimelige priser.

Hos Den lille jordemoder giver vi garanti til forskellige ydelser. Læs mere om disse under punktet garanti.