Akupunktur

En behandlingsform der virker!

Akupunktur er en behandlingsform, der har sin oprindelse i traditionel kinesisk medicin. Akupunktur er med tiden blevet mere anerkendt som behandlingsfom i den vestlige verden. Akupunktur bygger blandt andet på en teori om kroppens energibaner.

Akupunktur


Akupunktur er en behandlingsform, der typisk ikke medfører bivirkninger. Dog kan enkelte reagere kraftigt på akupunkturen, hvilket også betyder, at vi kan fjerne nogle af nålene under behandlingen samt afkorte tiden, eller helt fjerne alle nålene.
Reaktionen på akupunktur er oftest en hurtig bedring af generne samt en bedre nattesøvn og øget velvære. Nogle oplever dog, at der kan ske en opblussen af generne dagen efter inden der ses en bedring og det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med mere end en behandling.

Kropsakupunktur
Hos Den lille jordemoder anvender vi udelukkende kropsakupunktur, hvilket betyder, at de gener, vi tilbyder behandling imod, oftest medfører nåle i benene, lænden eller hænderne. Vi anvender meget tynde, sterile engangsnåle. Under behandlingen kan du ligge og slappe af imens.

Hos Den lille jordemoder tilbyder vi behandling mod forskellige gener, der alle er relateret til graviditet samt til modning til fødsel. Ved akupunktur til modning til fødsel er det vigtigt at understrege, at det ikke er en igangsættelse, men et forsøg på at hjælpe kroppen til selv at gå i fødsel.
Der er ved en norsk undersøgelse påvist, at man ved hjælp af akupunktur kan fremme den spontane naturlige fødsel og derved minimere frekvensen af medicinsk igangsættelse.

Da det er et forsøg på at hjælpe kroppen naturligt i gang tilbydes denne behandlingsform tidligst, når du er 37 fulde uger. Dette fordi det fagligt set er det tidspunkt, der betragtes som værende til termin og ikke betragtes som en for tidlig fødsel, hvis du reagerer hurtigt på behandlingen.

Det er vigtigt at du er rask og ikke modtager medicin som fx blodfortyndende medicin under din graviditet, da dette er kontraindiceret i forhold til at modtage akupunktur.

Vi tilbyder kun akupunktur til de behandlinger vi er uddannet til.

 

Den lille Jordemoder

Læs også…

Du finder os her

Silkeborg
Den lille Jordemoder
Frederiksberggade 23 8600 Silkeborg

Horsens
Den lille jordemoder
Sankt Helene vej 17
8700 Horsens
Direkte tlf.nr. (Kun ved forsinkelse til aftale/ hjælp til at finde vej) 30527279

Vi besvarer altid jeres opkald så hurtigt det er os muligt. Kontakt os gerne via hovednummer 70237023

Den lille jordemoder er en del af
Silkeborg jordemoderhus ApS

Åbningstider

» Kun efter aftale

   

Telefontider

» Man – tors: 08.00-17.00

» Fredag: 08.00-16.00

Tilmeld dig nyhedsbrevet